Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun.
Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Slantar låna upp till 30 000 kr

Det ska vara enkelt att låna pengar, lätt att förstå vad det kostar och tydligt vad du betalar för. Därför är det viktigt att välja rätt långivare. På Slantar hittar du ansvarsfulla blanco-lån till rimliga villkor.

Slantar – utbetalning av lån

Vi betalar ut godkända lån dagligen, men hur lång tid det dröjer innan pengarna finns på ditt konto beror på bankernas överföringstider, helgdagar och liknande. Normalt har du pengarna inom två bankdagar efter att din låneansökan har blivit godkänd.

Kreditprövning hos Slantar 

Det är viktigt för oss (och för dig) att du inte lånar mer än du kan betala tillbaka. Därför kontrollerar vi din kreditvärdighet. Vi gör det dock inte via UC utan via företaget Bisnode.

Skulle du ha en betalningsanmärkning är det i de flesta fall möjligt att få lån i alla fall, så länge skulden är reglerad. Du får alltså inte ha någon aktuell skuld hos Kronofogdemyndigheten

Grundkrav för att låna hos Slantar 

Grundkraven för att låna pengar av Slantar är att du ska vara skriven i Sverige, vara mellan 20-65 år, inte ha någon skuld hos Kronofogdemyndigheten och att du inte redan har ett lån hos Slantar.


Lånebelopp: 10 000 – 30 000kr
Betalningsanm. OK
Utan UC
Utbetalning end. vardagar
.

© 2017-2020 Snabbkredit.nu