Snabblån utan kreditupplysning

Att låna pengar utan kreditprövning är inte möjligt eftersom alla banker och kreditbolag enligt lag är skyldiga att göra en noggrann prövning av den sökandes förmåga att betala tillbaka lånet.

Däremot finns det mängder av sett att förbättra sitt kreditbetyg genom att minimera antalet kreditupplysningar som tas på dig. Nedan hittar du en del tips om hur du skall göra.

Snabblån utan kreditupplysning

Låna pengar utan kreditupplysning

Alla företag och banker som lånar ut pengar är skyldiga att göra en kreditprövning av den som söker lånet för att säkerställa att personen har möjlighet att betala tillbaka lånet och räntan.

Därför är det inte möjligt att ta ett snabblån utan kreditupplysning. Däremot finns det flera kreditgivare som accepterar sökanden som har en eller flera betalningsanmärkningar.

Det viktiga är att dessa skulder har blivit betalda och inte ligger som skuldsaldo hos Kronofogden.

Jämför lån med endast en kreditupplysning
Ditt kreditbetyg bestäms av flera olika faktorer, din inkomst, tillgångar och eventuella betalningsanmärkningar är givetvis viktiga faktorer. Men även antalet tagna kreditupplysningar på dig som person spelar in, många företag anser att om man söker många krediter kan detta vara ett tecken på ett riskfyllt ekonomiskt beteende.

Eftersom banker och kreditgivare oftast ger högre ränta till den som de uppfattar som mer ”riskfylld” finns det anledning att hålla ner antalet kreditupplysningar som tas på dig till ett absolut minimum.

Därför kan det vara klokt att använda sig av en så kallad låneförmedlare för att hitta lägsta räntan och de bästa villkoren.

Istället för att själv jämföra lån hos ett flertal kreditgivare och banker och därmed samla på sig ett flertal kreditupplysningar som kan försämra din kreditvärdighet gör du en enda ansökan som ger erbjudanden från upptill 30 långivare, med bara en kreditupplysning från UC.

Förbättra chanserna att få ett lån
Även om det inte är möjligt med snabblån utan kreditupplysning, kan du öka chansen att få ett lån genom vissa knep.

Frederikshavn är perfektför en dagstur till Danmark eller en längre semester.

© 2017-2023 Snabbkredit.nu