Lån med utbetalning samma dag

Att behöva låna snabbt har nog de flesta varit med om någon gång. Pengarna måste helt enkelt in på kontot fort. Då är det bra att privatlån och sms-lån finns.

Med det stora antalet företag idag som alla erbjuder olika varianter av lån finns det säkert något som passar dig. Se till att jämföra för att du ska få kunna låna pengar snabbt på det sätt som är bäst för dig

Låna snabbt - Lån med utbetalning samma dag

Låna snabbt – få pengar samma dag

Det är heller inte något hinder i vissa fall att låna snabbt även om du har betalningsanmärkningar. Huvudsaken är att du bedöms kunna betala som din ekonomiska situation är just nu.

Låna snabbt

När man tänker på att låna snabbt är det ofta lån utan säkerhet man menar. Då brukar det finnas två alternativ och det är privatlån (även kallat blancolån) eller smslån (smslån kallas även mobillån, snabblån eller mikrolån). Egentligen är alla lånen blancolån just för att man lånar utan någon säkerhet som till exempel bostad. Om du vill låna snabbt utan säkerhet kan du, efter att lånet beviljats, använda pengarna till vad du vill. Kanske har du hittat en begagnad bil som du vill köpa men inte ta på avbetalning? Då tar många ett privatlån istället för ett billån.

Det är också många som vill låna snabbt för att baka ihop flera skulder till en. Man tar då ett privatlån och med pengarna som betalas ut löser man sedan skulder hos andra låneföretag som kanske har en högre ränta.

Det finns många olika företag som erbjuder sms-lån och du kan fritt välja ett som passar dig. Du kan låna allt från 200 kr och upp till 40 000 kronor eller mer. De vanligaste summorna att låna är fortfarande 1000 kr till 3000 kr.

Varför kan man behöva låna snabbt

Ibland kanske man helt enkelt inte vill betala kontakt och ibland kan man få överraskningar och snabbt behöva lägga ut mycket pengar på en gång. Det kan vara en oväntat stor räkning eller något annat som inträffar. Andra gånger kommer det en möjlighet som helt enkelt är för bra för att inte ta. Kanske en drömbil till rätt pris eller den där resan som inte går att motstå. Då kan det vara bra att veta hur du kan låna pengar snabbt.

Låna snabbt- hur gör man

Att låna snabbt är vanligt idag. Det kan så snabbt som under en timme för att få vissa typer av lån beviljade och utbetalda till ditt bankkonto. Kom alltid ihåg att om du vill ha pengarna riktigt snabbt så kolla att du har bankkonto i samma bank som låneföretaget använder. Då kan du få utbetalningen direkt.

Ofta är det så att ett mindre lån går snabbare att ansöka om, få godkänt och till sist utbetalat. Men även större summor pengar som kanske avbetalas på flera år kan gå att låna snabbt.

Låna snabbt med smslån

För att kunna slutföra din ansökan måste du identifiera dig på företagets hemsida och det kan du göra genom din e-legitimation. Ibland kan du också välja att bli uppringd av företaget som fastställer din identitet. När ansökan är inskickad tar det inte lång tid innan den behandlas. Ofta tar det inte mer än 15 minuter innan det är klart. Om du blir godkänd för lånet betalas pengarna ut direkt. Beroende på vilken bank du och sms-låneföretaget har kan det ta olika lång tid innan överföringen syns på ditt bankkonto. Som mest tar det en bankdag att få pengarna.

Smslån är mest för att låna snabbt lite summor upp till som mest 40 000 kr, ofta runt kanske 10 000 kr. Över de beloppen kan det vara värt att fundera på privatlån istället.

Låna snabbt- privatlån

Privatlån kanske du inte kan få samma dag men det kan ofta gå så snabbt att låna som på 2-3 dagar. Pengarna kan du använda till vad du vill och du behöver inte lämna någon säkerhet. Beloppen för lånen är ofta från 10 000 kr och uppåt. Medan återbetalningstiden för smslån är på 30 dagar är privatlån ofta mer långsiktiga och återbetalningstiden är ofta flera år.

Efter att du ansökt på ungefär samma sätt som för smslån kan det ta upp till 5 bankdagar innan din ansökan blir beviljad. Har du andra lån hos låneföretaget kan det gå mycket snabbare.

Låna och få pengar samma dag

Vill du ha pengar samma dag är ditt bästa alternativ ett smslån. De kan du även få utbetalda på kvällar och helger om det finns handläggare på plats och du har bankkonto i en bank som låneföretaget samarbetar med.

Lån trots betalningsanmärkning

Det finns låneföretag som godkänner din ansökan om ett lån trots att du har betalningsanmärkningar. De ser till din nuvarande ekonomiska situation och tittar inte bara bakåt. Däremot måste alla låneföretag göra en kreditprövning innan de godkänner ditt lån.

Låna utan kreditprövning

Alla företag inom branschen är tvungna att göra en kreditprövning innan de lånar ut pengar till dig så det är inte möjligt att få lån utan att gå med på det.

ANNONS ▼

© 2017-2023 Snabbkredit.nu